Energiakeskus on monipuolisia hoitomuotoja, liikuntaryhmiä, palveluita sekä tuotteita tarjoava hoitola Järvenpäässä.
Osoitteemme on Mannilantie 19, 04400 Järvenpää.

Energiahoidot

Kaikki on energiaa, aivan kaikki, korkeampi tai matalampi värähteistä, raskaammin tai kevyemmin värähtelevää energiaa.
Energiahoidossa lisätään korkeampi värähteistä energiaa ja hoito vaikuttaa fyysisen kehon lisäksi energiakehoihin tukoksia avaten.


Intuitiivinen Energiahoito
Intuitiivisesti hoidettaessa ei ole mitään tiettyä hoitotapaa tai muotoa, vaan jokainen hoito on ainutkertainen yksilöllinen kokonaisuus. 
Fyysisen kehon lisäksi hoito vaikuttaa tunteisiin ja ajatuksiin esimerkiksi hoidon aikana pintaan nousevien muistojen tai kokemusten avulla. Hoito ei vaadi fyysistä kosketusta lainkaan vaan hoito tapahtuu energiatasolla. Hoidot tapahtuvat mukavissa sisävaatteissa hoitopöydällä maaten tai vaikka tuolilla istuen.
Muutokseen, parantumiseen, eheytymiseen tarvitaan myös jokaisen oma panos, halu parantua. Halu muuttaa ajatusmalleja ja kenties toiminta ja elintapoja. Sinä itse olet avain, oman elämäsi parantaja.


Hoito sopii monenlaisiin oireisiin tai vaivoihin , olipa kyse fyysisestä ongelmasta, tai muista stressin aiheuttamista haasteista.


 


Rentouttava ryhmähoito/ meditaatio

Ryhmähoidossa / meditaatioissa voit rentoutua ja hellittää arjen kiireestä, pysähtyen , itseäsi kuunnellen. Saat viettää laatuaikaa parhaassa seurassa, mukavissa sisävaatteissa alustalla maaten tai vaikka istuen. Hoidon jälkeen mahdollisuus jäädä jakamaan kokemuksia tai vain viettää hetki omissa oloissaan.

 


Ohjaajana Soile Koskela / 0400 431 070
Hinta 20 €
 


Konsultaatiot
Konsultaatiossa keskitytään siihen mitä juuri nyt tarvitset. Se voi olla mitä vain, työhön, ihmissuhteisiin, irtipäästämiseen, elämäntehtävään, hyvinvointiin, matkaan itseesi, liittyvä teema. Mikä on tuonut sinut siihen  missä olet juuri nyt ? Miten haluat jatkaa matkaasi ? Millaista elämää haluat elää ?
Luen energiaasi ja peilaan sinulle kuvaa itsestäsi ! Toimin siltana ja voin auttaa sinua näkemään ja löytämään uusia kulmia, näkemyksiä, tapoja toimia tai ajatella.
Konsultaatio voi olla alku, startti kohti eheää, hyväksyvää itseä ja onnellista elämää !


Tulkinnat

Tulkinta / kanavointi on intuitiivisesti tapahtuvaa  korkeamman tietoisuuden viestien vastaanottamista ja välittämistä esimerkiksi Tarot korttien avulla.Viestit auttavat ymmärtämään niin mennyttä kuin tulevaa valaisten näin elämän kulun juonta. Viestit tuovat myös opastusta, uusia työkaluja ja näkökulmia tulevaisuutta varten.
Tulkinnat eivät ole ennustamista, sillä ajatukset, päätökset ja toiminta  luo tulevaisuutta  joka hetki.


Tulkinta tapahtuu suullisesti kasvotusten tai vaikkapa puhelimitse.

 

 

Peinteinen hieronta

 

Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoitomuodoista. Hieronnalla on lukuisia positiivisia vaikutuksia sekä kehoon että mieleen. se rentouttaa 
lihaksia ja auttaa kehoa vapautumaan fyysisestä stressistä. Hieronnasta hyötyvät kaikki ikään katsomatta.
 


Intialainen päähieronta

on tunnettu ja arvostettu hoitomuoto, joka perustuu ikivanhaan intialaiseen lääketieteelliseen järjestelmään Ayurvedaan. Intialainen päähieronta on hyvin rentouttava ja miellyttävä hoitomuoto, jossa käsitellään hartiat, niska, olkavarret, pää, kasvot ja korvat. Hieronnalla pyritään kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen rentoutumiseen ja tasapainoon.  
 

Hoitoa suositellaan mm. stressinhoitoon, lihasjännitykseen, päänsärkyyn, keskittymisvaikeuksiin, silmien rasitukseen ja univaikeuksiin.
Energiahieronta 

Energiahieronta on yhdistelmä perinteistä hierontaa sekä maailmankaikkeuden eheyttävää energiaa. Energia kanavoituu hoitajan käsien, kehon tai vaikkapa silmien kautta. Hoito rentouttaa syvästi sekä tuo uutta voimaa ja enrgiaa.

 Bemer-terapia

Perushoito tapahtuu mukavissa sisävaatteissa hoitoalustalla ja sen lisäksi lisähoitoyksiköiden avulla voidaan hoitaa kohdennetusti yksittäisiä kehonosia.

 

Hoidolla on tieteellisesti todistettu olevan positiivisia vaikutuksia mm. mikroverenkiertoon ja immuunijärjestelmään.
Bemer-terapiaa voidaan käyttää mm. terapian, kehon uusiutumisen, kuntoutuksen ja ennaltaehkäisyn tukena.
Bemer-terapiaa voidaan käyttää myös täydentävänä tukihoitomuotona sairauksien hoidossa,
Bemer-terapiaa ei tule käyttää, jos henkilölle on tehty elinsiirto, allogeeninen kantasolusiirto tai luuydinsiirto
 

Parantaa elinten ja kudosten ravinteiden saantia ja edistää kuona-aineiden eritystä elimistöstä
Tukee haavojen ja urheiluvammojen parantumista
Vahvistaa immuunijärjestelmää
Vähentää tulehdusalttiutta
Suojaa paremmin vapailta radikaaleilta
Vähentää stressin seurauksia
Parantaa suorituskykyä ja nostaa kestävyyttä
Lyhentää palautumisaikaa urheilusuoritusten jälkeen
Tehostaa harjoittelua ja vähentää riskiä urheiluvammojen syntymiseen.